Ne Të Gjithë Jemi Të Çuditshëm

Bashkohu me komunitetin tonë të lojtarëve të rritur


Optimizim I Ndër-Platformës

Këto lojra janë të qeta në çdo pajisje.


Hape Për Të Gjithë

Shijojini lojërat falas, pa lidhje.

Loja Në Internet:

Nga Brenda Lojës

 
Luaj Falas Tani

Është koha të Luajmë!

Faleminderit shumë që erdhët sot për Të Palluar Lojrat Online për të parë se për çfarë jemi të gjithë. DUHET t'ju bëj të qartë që nga fillimi, se ky është destinacioni më i mirë në Internet, nëse e shihni veten si dikë që kërkon lojëra Me Bazë Në Internet. Ne nuk gjuajme dhe e dime se nderkohe qe ajo qe ne kemi te bejme nuk eshte tamam e modës, do te jete ne gjendje te te beje te lumtur si ti nuk do ta besoje., NGA bregu në breg, ne punojmë rreth orës në mënyrë që ti të shijosh goditjet më të fundit DHE më të mëdha QË do të të mbajnë të nxehtë nën qafore dhe të qëndrueshme në mes të këmbëve për një kohë të gjatë që do të vijë. Ambicia jonë është t'i largojmë njerëzit nga videot e vjetra të mërzitshme që mund të konsumojnë çdo ditë, të hyjnë në Lojëra Online dhe të shohim se çfarë mund të bëjmë kur vjen puna tek mekanika interaktive e epshit që kërkon, e di apo jo? Ne mendojmë se bazuar në të dhënat që kemi marrë deri tani, është arritur një sasi e madhe suksesi dhe, është e gjitha e jotja për marrjen., Dëshironi të hidhni më thellë në arkivin tonë për përvojën e plotë? Merr një pjesë të aksionit dhe shiko çfarë po ndodh sot. Do të të pëlqejë!

Një databazë ekskluzive nga

NJË nga gjërat më të rëndësishme për të cilat duhet të flasim që nga fillimi këtu është se të gjitha lojërat tona pornografike janë krijuar vetëm nga dhe për Lojëra Online. Kjo do të thotë se askush tjetër nuk i ka lojërat tona, dhe ne nuk kemi asgjë nga platforma e të tretëve. Besimi ynë i mirë është se kjo është e ardhmja e pornos së lojrave online, dhe ndërkohë që të gjithë të tjerët po ndajnë krijimet e tyre dhe po ua shesin njerëzve të shumëfishtë, do t'i mbajmë të gjitha të shtrënguara dhe të ndershme këtu që të mos shqetësoheni për atë që kërkohet, në mënyrë që të keni sukses., U lodhe me gjendjen e tanishme kur vjen puna te lojrat e të rriturve? Sigurisht që je! Prandaj Kemi Ardhur Për Të të treguar se mund të bëjmë një numër në gjithë platformat e tjera dhe të vendosim disa shërbime yjore që do të të bëjnë të lumtur për një kohë të gjatë. Nuk është nevoja të thuash se kemi një pasuri rehati këtu me cilësinë e përgjithshme të projektit tonë dhe çfarë do të thotë kjo për ty, lojtarin. Kështu që të lutem, hidhi një sy të mirë se çfarë po ndodh këtu dhe do të shohësh se ne kemi aftësitë për të paguar faturat dhe pastaj disa., Siguroje veten një hapësirë në shtëpinë tonë ekskluzive të lojrave dhe do ta kuptosh që nuk do të bëjmë rrëmujë kur vjen puna te vetkënaqësia jonë!

Përditësime të rregullta

Kur ke një bazë të dhënash me mbi 40 lojra, ka shumë kuptim të kthehesh prapa çdo herë në mënyrë që t'i përditësosh ata në mënyrë që njerëzit e rinj të mund të vijnë dhe të shohin se ne në fakt kujdesemi për mbajtjen e çdo loje të freskët dhe të kënaqshme. Në varësi të statistikave të lojës për çdo titull, ne do të punojmë sa më shumë për të mbajtur më të dashurit – por më të vjetër që të përditësohen titujt përpara mendjeve tona kur vjen puna te ju japim një përvojë të re. Kjo jo vetëm që do të thotë ndreqje e insekteve të vjetra, por duke shtuar përmbajtje të freskët që të duket sikur ke një arsye për t'u kthyer dhe për të provuar përsëri., Një nga problemet më të mëdha në hapësirën e bixhozit të të rriturve është që studiot shpesh bëjnë lojëra, para se të jenë gati dhe pastaj t'i bëjnë ballë njerëzve, ndërsa i akuzojnë për kënaqësi! Ne duam ta bëjmë absolutisht të qartë se lojrat tona transportohen në një gjendje të mirë dhe që ne vetëm shtojmë material të ri që ne mendojmë se është i denjë për vëmendjen tuaj. Çdo gjë më pak se kaq ... epo, ky është një problem i madh nëse më pyet mua!

Advanco tek Lojrat Online Të Dreqit sot

Më vjen keq të ulem këtu dhe të shkruaj ese në shkëlqimin e Lojrave Online, veçanërisht kur mund të kërcesh për veten tënde për të marrë një ide se çfarë po ndodh. Do doja të falenderoja të gjithë ata që tashmë janë anëtarë të portës sonë që u regjistruan dhe nëse je i ri këtu, do doja t'ju mirëprisja në projekt! Kur të vjen pushi, askush nuk mund ta mohojë nëse do një lojë të mirë, ky është vendi që do të bëjë të pamundurën. Prandaj, ju lutem, dorëzoni dëshirat tuaja dhe vendosni gishtat tuaj të yndyrshëm në lojën më të mirë të pornos që duhet të ofrojë bota., Do të të eksitojë për një kohë të gjatë, derisa të jesh gati të pëlcasësh, kjo është!

Luaj Falas Tani